De deuren gaan sluiten!

Eenvoud van Geluk

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voelt je leven soms niet helemaal ‘van jou’? Alsof alles wel gebeurt en ontstaat, zowel de goede als de minder goede dingen, maar het niet JIJ is die aan het roer staat?
Het overkomt je als het ware?

Telkens als je denkt “nu heb ik even tijd voor mezelf”, dan is er wel weer iets. Een kind dat valt, een partner die ineens afwezig is, een project waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. Je bent er voor alles en iedereen, je wilt het voor iedereen goed doen. Maar je vergeet jezelf hierin soms een beetje?

Hoe was 2021 voor jou? Het is nu december; een maand vol hectiek, activiteiten, een hoop uitgaven en een hoop aandacht voor anderen. Hoe gaat het nu eigenlijk echt met jou?

Hoe heb je je afgelopen jaar gevoeld?
Wat had je je voorgenomen?
Heb je dat bereikt?
Ben je tevreden met waar je nu staat? 

Of zie jij dat het nog niet op alle vlakken van je leven zo fijn hebt als je wil? Loop je jezelf nog geregeld voorbij?
Ben je moe, gefrustreerd of overvraagd?
Vind je jezelf niet meer zo leuk als je zou willen?

Leef jij het leven dat je zou willen leven?
Of is het tijd om stappen te gaan zetten?

Ik weet dat je wacht tot het perfecte moment

Ik weet dat je wacht tot het perfecte moment om stappen te gaan zetten. Maar dat heeft geen zin.
Het perfecte moment bestaat niet. Dat is er nooit.

Achteraf denk je altijd: had ik het maar eerder gedaan.

En ik weet het… Er zijn 100 redenen om het níet te doen.
Om nog maar even door te modderen.

Maar dan krijg je in 2022 meer van hetzelfde als afgelopen jaar. Is dat wat je gelukkig gaat maken?
Hoe zou het zijn als je volgend jaar, zo rond deze tijd, terugdenkt aan 2022 en je beseft: ik ben nog nooit zó gelukkig geweest, het bestaat óók voor mij!

Wat als jij in 2022:

🍀 Leert wat jou gelukkig maakt en echt heel concrete stappen zet om hier te komen.

🍀 Praktische tools hebt geleerd om in elk moment te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. (Ja, ook wanneer je voor je gevoel meegesleurd wordt in onvoorziene levensgebeurtenissen. Deze tools werken ook – of misschien wel juist – op de mindere momenten.)

🍀 Gegarandeerd vooruitgang boekt op de vlakken in het leven die jij belangrijk vindt. 

🍀 Ontdekt vanuit welke kernwaarden jij je keuzes maakt en dat als een kompas altijd bij je draagt. Zodat je vanaf nu keuzes maakt vanuit vertrouwen in jezelf, en kiezen daardoor makkelijker wordt.

🍀 Je ervaart hoe het is om rust, levendigheid, energie, inspiratie en verbinding te voelen. Elke dag, elke ochtend als je wakker wordt.

🍀 Je niet meer geleefd wordt, maar echt leeft? Vol uit!

In de Eenvoud van Geluk leer jij ontdekken wat je tot nu toe geremd heeft en hoe je de rem van het leven eraf kunt halen.

Je gaat echt ontdekken wat je wenst voor jezelf en hoe je dat ieder moment van je leven kunt ervaren.

Wil je wel, maar…

Komt je brein direct met bezwaren?

– Het kost veel geld…
– Deze tijd van het jaar komt net niet uit…
– Je wilt het toch nog even aankijken…
– Je ziet op tegen je openstellen in een groep onbekenden…
– Het is nog niet zo erg, het gaat misschien nog wel…
– Je houdt het nog wel even vol.

Dit is je ego die spreekt. Eenvoud van Geluk gaat uit van de gedachte dat jij een ziel hebt die hier op aarde is gekomen om helemaal voluit te leven. Je begon als klein kind dit levenspad barstensvol energie en levenslust. Met bovendien een openheid en een vertrouwen om hier helemaal te mogen zijn, wie jij ten diepste bent.

En toen deed je ervaringen op, al in de kindertijd… waardoor je leerde of besloot dat helemaal ten diepste zijn wie je bent, niet wenselijk is. Zo kreeg je bijvoorbeeld als jij uren lag te fantaseren op de bank te horen: “Zeg, zal jij niet eens gaan spelen, je ligt daar maar niks te doen! Anders heb ik nog wel een klusje!”,

Waardoor je leerde dat rust nemen en fantaseren iets slechts is. Je leerde ‘altijd nuttig te moeten zijn’. Het gevoel van ‘niet goed genoeg’ als we rust nemen, zorgde ervoor dat je nu over je eigen grenzen gaat en altijd maar doorstoomt.

Écht geluk

 

Misschien herken je je niet in bovenstaand voorbeeld, maar iedereen heeft dit soort conditioneringen. En vanaf dat moment laten we onze dromen los en kiezen we voor ratio en verstand. We stoppen met gepassioneerd kiezen voor waar we zin in hebben en beginnen met kiezen wat een ander wil. Dat is het moment dat je ego zich begint op te bouwen en jij steeds minder vanuit je essentie leeft.

Eenvoud van Geluk gaat erover dat er altijd die diepe wens blijft ten volle te leven wie jij in essentie bent. Je weet het wanneer je daar verkeert: dan is het rustig en levendig tegelijk. Dan ben je thuis, klaar om te manifesteren waar jij voor bedoeld bent. Eenvoud van Geluk helpt jou allereerst op alle vlakken van het leven die essentie te leven.

Je weet het ook als je daar níet verkeerd. Dan voel je je geleefd, niet gepassioneerd. Ben je vaak moe. Kan je niet echt genieten van dingen waar je naar uitkijkt. Dan weet je niet goed wie je nou bent en wat je leuk vindt. Dan snooze je elke ochtend liever 9x in plaats van dat je opgewekt aan de dag begint. Dan zit je niet lekker in je vel en ben je altijd maar bezig met afvallen, beter, mooier, anders.

Herkenbaar?

Wat gaan we doen?

In het Eenvoud van Geluk programma ga je precies dat doen waar je naar verlangd: zien op welke manier je bij jezelf bent weggelopen, welk gedrag niet meer helpend is, om vervolgens te gaan loslaten wat niet meer dient en terug te vinden wat je al die tijd al was en nooit verloren bent.

Want wanneer je naar je ego blijft luisteren, dan krijg je in 2022 meer van hetzelfde als afgelopen jaar. Is dat wat je gelukkig maakt?

Ik weet van niet. Ik garandeer je: wanneer je vanuit je essentie gaat leven, dan ervaar je echt geluk.

Elke dag weer. Het programma helpt je daar te komen.

Het vraagt moed om de stap te zetten en tegen je ego te zeggen: vriendelijk bedankt, maar ik ga nu deze veilige haven verlaten en een écht gelukkig leven leven.

Het vraagt moed, maar jij kan dat.

Je gaat jezelf beter leren kennen en alles wat je niet meer past, loslaten.

We gaan werken met familieopstellingen, meditaties, interpersoonlijke oefeningen, momenten van stilte voor jezelf, wandelingen in de natuur nog een aantal activiteiten die ik nog even geheim houd 😉

Ook deel ik natuurlijk al mijn Golden Rules met je.
Die Golden Rules worden joúw Golden Rules, want die mag je met je meenemen op dat levenspad van jou dat vol onbegrensde mogelijkheden gaat zijn. 

Geluk is écht eenvoudig, als je eenmaal weet wat je daarvoor kunt doen om het te ervaren, elke dag opnieuw, zelfs in tijden dat het minder gaat.

Veilig en warm

In het Eenvoud van Geluk programma gaan we ons met een kleine groep van gelijkgestemden helemaal terugtrekken.

Duur van het programma: 5 dagen, verspreid over 6 maanden.

Prachtige locatie: Midden in de natuur op een heerlijk verzorgde, pure plek, zie de foto’s hiernaast.

Data: 17 december, 26 januari, 9 maart, 20 april, 1 juni.

Compleet ontzorgd in eten & drinken: Je wordt heerlijk verwend met goed en gezond eten, het haardvuur staat aan, onder dekens, met koffie, thee of een wijntje. Jij mag je helemaal op jezelf richten en op jouw proces. De rest regel ik. Je wordt echt even in de watten gelegd (ok, en je gaat heel hard aan het werk met jezelf!).

Investering in jezelf: € 1850,-

Wil je volgend jaar rond deze tijd écht het verschil merken?
Een echte new year, new you? Het kan nú nog.

Stuur mij deze week een bericht via Instagram, Facebook of mail me voor een kennismakingsgesprek* waarin we gaan onderzoeken of het programma bij jou past. Je maakt alleen deze week nog gebruik van de huidige prijs. In 2022 starten nieuwe groepen voor een hogere prijs.

*Dit is natuurlijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2022 wordt jouw jaar! Durf jij voor jezelf te kiezen?

De deuren sluiten donderdag 2 december om 23:59 uur.
Je kan dan geen gesprek meer inplannen.

Ik kijk er naar uit je te spreken en nog meer kijk ik uit naar jouw prachtige proces.

Het vraagt moed

Het vraagt moed om de stap te zetten en tegen je ego te zeggen: vriendelijk bedankt, maar ik ga nu deze veilige haven verlaten en een écht gelukkig leven leven.

Het vraagt moed, maar jij kan dat.

Net als de prachtige mensen die je voor zijn gegaan en met mij aan het werk gingen. Dit jaar alleen al gingen 77 mensen je voor (ik heb het voor de grap eens nageteld).

77 mensen die besloten dat het genoeg was en echt bereid waren om met mijn methode aan de slag te gaan. 77 mensen die, zoals jij, ervoor kozen om tijd, geld, aandacht, moeite te investeren in zichzelf.

Zij merken iedere dag dat ze heel concrete stappen leren zetten in hun eigen geluk. Zij worden niet heel iemand anders. Ze voelen juist dat ze thuiskomen in zichzelf. Een feest van herkenning. Rust, energie en levendigheid. Niemand anders doet het voor je. Jij rijdt.

– “Je hebt mij geleerd om in het hier en nu te leven en te genieten van wat er wél is. Dit ervaren, ik ben zo dankbaar!”

– “Dit is de beste investering die ik voor mezelf kon doen, ik zou het driedubbele ervoor over gehad hebben als ik kijk naar waar ik nu sta.”

– “Je bent een goed en uitzonderlijk mooi mens en in jouw professie verricht je wonderen. Ik heb spiritueel en op geluksniveau een ‘giant leap’ gemaakt.”

– “Ik heb al zoveel aan coaching en therapie gedaan, maar dit is de eerste keer dat het echt diep gaat en helpt.”

– “Ik weet elke coach wel af te leiden met mijn gedraai. Bij jou kom ik daar niet mee weg. Dat is heel confronterend, maar ook heel prettig.”

– “Ik vond het doodeng die groep, maar binnen 2 uur was het alsof we elkaar al jaren kenden!”

Ik gun jou dit ook, want ik weet hoe prachtig het gaat zijn.

Tot snel!

Liefs, Barbara