De Eenvoud van Geluk

Een aantal jaren geleden kreeg ik de vraag “what is the driving force behind your actions en energy in life?”

Mijn antwoord: “Ik wil graag dat de mensen gaan ervaren hoe de eenvoud van geluk werkt. Hoe eenvoudig opvoeden, scheiden, werken,
léven kan zijn. De lichtheid van het bestaan. Het belang van aandacht, intentie, rust en zuiverheid helder maken. Dát is de weg naar eenvoudig geluk.” Het was de start van de Eenvoud van Geluk, een inspiratie-platform en leeromgeving dat het geheim deelt van eenvoudig gelukkig zijn.

De Eenvoud van Geluk gaat uit van de gedachte dat jij een ziel hebt die hier op aarde is gekomen om helemaal vol uit te leven. Je begon als klein kind dit levenspad barstensvol energie en levenslust. Met bovendien een openheid en een vertrouwen om hier helemaal te mogen zijn, wie jij ten diepste bent.

En toen deed je ervaringen op… waardoor je leerde of besloot dat helemaal ten diepste zijn wie je bent niet wenselijk is. Je paste je aan, je ging je beschermen, je koos gedrag waarmee jij je veilig en welkom voelde. Je liep een stukje bij jezelf vandaan, vanuit het verlangen bij de ander te mogen horen en een plek in deze wereld te verkrijgen.

Met die keuze komen ook de ervaringen dat het leven soms moeizaam is, strijd oplevert, vermoeidheid, worstelingen en frustraties. Het gevoel veel voor anderen te doen, je altijd aan te passen, minder energie te hebben dan je zou willen, zou kúnnen hebben.

Dat wéét je, maar wat doe je eraan? Je bent al zo lang gewend aan deze aangepaste vorm, en je hebt wellicht heel lang al aangenomen dat ‘dat nu eenmaal zo werkt’.

“Ik heet je van harte welkom in een wereld waarin jij voor eens en voor altijd de zekerheid vindt dat jij je eigen geluk kunt creëren en dat het veel eenvoudiger is dan je dacht.”

De Eenvoud van Geluk gaat erover dat er altijd die diepe wens blijft ten volle te leven wie jij  in essentie bent. Je weet het wanneer je daar verkeert: dan is het rustig en levendig tegelijk. Dan ben je thuis, en klaar om te manifesteren waar jij voor bedoeld bent. De Eenvoud van Geluk helpt jou allereerst op alle vlakken van het leven die essentie te leven. 

De Eenvoud van Geluk deelt ook een belangrijk geheim met jou, namelijk dat jij zelf alles kunt manifesteren wat op jouw pad komt. Dat doe je nú al. Je bent het je alleen nog niet (altijd) bewust. 

Door jouw intenties, gedachten en handelen, trek je aan wat daarbij past. Wanneer jouw intenties, gedachten en handelen in lijn zijn met de ego-bescherming die je als kind koos, krijg je alles dat daarbij past. Wanneer je gaat leven naar jouw essentie, ontvang je alles op je pad dat in lijn is daarmee. En dán begint het feest pas echt!! 

Dat gaat niet zonder horten en stoten, maar elke ervaring leert je dieper te zakken in wie je werkelijk bent. En elke keer dat jij je eigen geluk creëert, raak je sterker overtuigd dat het werkelijk zo is: de Eenvoud van Geluk is van jou!

Jij kan alles manifesteren!

De Eenvoud van Geluk raakt alle facetten van het leven.
En dus gebruik ik mijn kennis en ervaring als organisatie-adviseur, coach, (kinder)therapeut en bovenal als mens om jou in al die facetten van het leven te inspireren: leidinggeven, opvoeden, relaties, loopbaan, gezin, persoonlijke verdieping…you name it! Ik breng je inspiratie, online programma’s, live programma’s, lezingen, retraites en nog veel meer. 

Doe met me mee en laten we samen de eenvoud van geluk ontdekken. Want de reis is eindeloos, en oh zo prachtig!!

Veel geluk!