Eenvoud van Geluk

~ week ~

De start van een heerlijke week! Dag 1 van het online programma Eenvoud van Geluk.

Vandaag neem ik je mee in de reis die jij maakte van jouw oorspronkelijk zelf, naar de bescherming van het ego en vertel ik je hoe jij weer terug kunt komen bij leven vanuit de kern van wie je bent, diegene die je al die tijd al was. Je gaat herkennen wanneer je daar bent, en wanneer niet. Om zo bewust te kunnen gaan kiezen voor wat jou het meeste geluk brengt. 

EN vandaag deel ik met jou míjn visie op Eenvoud van Geluk! “Waarom is dat eenvoudig, hoe doe ik dat?” Ik vertel het je allemaal!

Veel geluk bij deze eerste trainingsdag! Heb je vragen? Stuur me dan een bericht in onze Instagram groep. Je bent ook meer dan welkom om hier je ervaringen met de eerste training te delen!

Liefs!

“Eenvoud van Geluk doet precies dat waar jij naar verlangt. Bekijken en loslaten wat je niet meer dient en waar jij jezelf nog tegenhoudt.”

5 signalen van een kind dat niet compleet gelukkig is.

In het e-book ‘5 signalen van een kind dat niet compleet gelukkig is’ neem ik je mee in 5 patronen van gedrag van kinderen. Een kind dat gelukkig is, laat dat zien in zijn of haar gedrag. Een kind dat iets nodig heeft, zendt andere signalen uit.

Download het e-book gratis en ontdek direct wat je kind probeert te zeggen met zijn of haar gedrag!

You have Successfully Subscribed!