Live groepsprogramma

Eenvoud van Geluk

Voelt je leven soms niet helemaal ‘van jou’? Alsof alles wel gebeurt en ontstaat, zowel de goede als de minder goede dingen, maar het niet JIJ is die aan het roer staat? Het overkomt je als het ware? Je ervaart geen eigenaarschap over je eigen geluk.

Geluk lijkt sowieso iets onwezenlijks, iets dat je hooguit sporadisch kunt ervaren en dan vooral op momenten dat alles goed gaat. Herkenbaar?

Merk jij dat je inmiddels doodmoe bent van steeds weer voldoen aan verwachtingen en telkens maar doorgaan? Voel je spanning, verdriet, angst, loop je telkens tegen gedoe aan en vraag je je af wie JIJ nu eigenlijk echt bent?

Voel je frustratie dat mensen je alleen maar kennen van wat je laat zien, maar niet werkelijk lijken te zien wie je bent en wat jou beweegt? Voel je je alleen? Ben je bang voor wat anderen vinden, of heb je het gevoel dat je helemaal vast zit in patronen waar je niet uit weet te komen?

Dan verlang jij vast ook zo naar je vrij voelen…

Wat zul jij dan verlangen naar je vrij voelen, los van grenzen, eisen en meningen. Je wilt weten wie je bent en daarin tot rust komen en tegelijkertijd bevlogen en gelukkig zijn met al wat je bent en wat je doet.

Je wil razende positieve energie voelen, levendig, blij en je verbonden voelen met alles en iedereen om je heen.

Jezelf ten volle uiten en voelen dat je van betekenis bent, precies door te zijn wie jij bent. Vol! Levendig! Blij!

En dan ervaren dat het eindelijk stroomt. En goed is, precies waar je bent.

Het programma Eenvoud van Geluk doet precies dit. Bekijken en loslaten wat je niet meer dient en waar jij jezelf nog tegenhoudt. Om dan ten volle te gaan leven naar de eenvoud van geluk; volgens wie jij in essentie bent. In alles. Dát is de Eenvoud van Geluk.

Geluk is écht eenvoudig, als je eenmaal weet wat je ervoor kan doen om het te ervaren, elke dag opnieuw, zelfs in tijden dat het minder gaat.

In de Eenvoud van Geluk leer jij ontdekken wat je tot nu toe geremd heeft en hoe je de rem van het leven eraf kunt halen. Je gaat echt ontdekken wat je wenst voor jezelf en hoe je dat ieder moment van je leven kunt ervaren.

Praktisch en fun!

Eenvoud van Geluk is: leven vanuit je ziel, de essentie van wie jij bent. Dus:

🍀 Elke dag bewust leven in het hier en nu.
🍀 Onbegrensde energie, inspiratie en levendigheid.
🍀 Introspectie en zelfreflectie vanuit wijsheid.
🍀 Compassie, openheid en verbinding met en voor anderen.
🍀 Vrij van zoeken naar werk/privé balans, want alles is in balans.
🍀 Regie over je eigen leven en alle beslissingen die je te nemen hebt.
🍀 Elke dag doen wat je het allerliefste doet, op elk vlak van je leven.
🍀 In ieder moment weten en voelen (!) welke keuze, welke volgende actie het beste past bij jou.
🍀 Rust en overzicht.

Wat gaan we doen?

11 We gaan veel dóen en ervaren! We gaan werken met familieopstellingen, meditaties, interpersoonlijke oefeningen, momenten van stilte voor jezelf, wandelingen in de natuur én ik deel mijn Golden Rules voor Geluk met je. Die Golden Rules worden joúw Golden Rules, want die mag je met je meenemen op dat levenspad van jou dat vol onbegrensde mogelijkheden gaat zijn.

Eenvoud van Geluk is een programma dat duurzaam is: het heeft een levenslang effect en ik geef je alle tools mee om toe te passen in nieuwe momenten die het leven ongetwijfeld weer voor je zal brengen. Dan weet je wat je kunt doen en kies je telkens opnieuw voor jouw manier, jouw pad, jouw geluk!

Na een individuele sessie waarin ik jouw wensen met je bespreek en we beoordelen of het programma geschikt voor je zou zijn, schrijf je je in voor het groepsprogramma. Het groepsprogramma bestaat uit 6 losse dagen, verdeeld over een periode van ca. 6 maanden. Je brengt deze dagen door op een prachtige plek in de natuur waar je heerlijk en gezond verzorgd wordt.

Investering in jezelf: € 2450,= ex BTW.
(Persoonlijke betalingsafspraken zijn bespreekbaar)

Startdatum: 11 september 2023.
Data van het programma: 11 september, 9 oktober, 6 november,  11 december,  8 januari 2024,
12 februari 2024.