Live groepsprogramma

Eenvoud van Geluk

Voelt je leven soms niet helemaal ‘van jou’? Alsof alles wel gebeurt en ontstaat, zowel de goede als de minder goede dingen, maar het niet JIJ is die aan het roer staat? Het overkomt je als het ware?
Je ervaart geen eigenaarschap over je eigen geluk.

Geluk lijkt sowieso iets onwezenlijks, iets dat je hooguit sporadisch kunt ervaren en dan vooral op momenten dat alles goed gaat. Herkenbaar?

Merk jij dat je inmiddels doodmoe bent van steeds weer voldoen aan verwachtingen en telkens maar doorgaan? Voel je spanning, verdriet, angst, loop je telkens tegen gedoe aan en vraag je je af wie JIJ nu eigenlijk echt bent?

Voel je frustratie dat mensen je alleen maar kennen van wat je laat zien, maar niet werkelijk lijken te zien wie je bent en wat jou beweegt? Voel je je alleen? Ben je bang voor wat anderen vinden, of heb je het gevoel dat je helemaal vast zit in patronen waar je niet uit weet te komen?

Dan verlang jij vast ook zo naar je vrij voelen…

Wat zul jij dan verlangen naar je vrij voelen, los van grenzen, eisen en meningen. Je wilt weten wie je bent en daarin tot rust komen en tegelijkertijd bevlogen en gelukkig zijn met al wat je bent en wat je doet.

Je wil razende positieve energie voelen, levendig, blij en verbonden voelen met alles en iedereen om je heen.

Jezelf ten volle uiten en voelen dat je van betekenis bent, precies door te zijn wie jij bent. Vol! Levendig! Blij!

En dan ervaren dat het eindelijk stroomt.
En goed is, precies waar je bent.

Het programma de Eenvoud van Geluk doet precies dit. Bekijken en loslaten wat je niet meer dient, en waar jij jezelf nog tegenhoudt. Om dan ten volle te gaan leven naar de eenvoud van geluk, en dat is volgen wie jij in essentie bent. In alles. Dát is de Eenvoud van Geluk.

Geluk is écht eenvoudig, als je eenmaal weet wat je daarvoor kunt doen om het te ervaren, elke dag opnieuw, zelfs in tijden dat het minder gaat.

In de Eenvoud van Geluk leer jij ontdekken wat je tot nu toe geremd heeft, en hoe je de rem van het leven eraf kunt halen. Je gaat echt ontdekken wat je wenst voor jezelf en hoe je dat ieder moment van je leven kunt ervaren.

In de Eenvoud van Geluk leer jij ontdekken wat je tot nu toe geremd heeft en hoe je de rem van het leven eraf kunt halen. Je gaat echt ontdekken wat je wenst voor jezelf en hoe je dat ieder moment van je leven kunt ervaren.

Praktisch en fun!

 

In het programma Eenvoud van Geluk ga je:

🍀 Bewuste en onbewuste patronen herkennen en leren hoe hiervan vrijer te raken.

🍀 Inzicht in jezelf krijgen in contact met de ander.

🍀 Persoonlijk leiderschap / eigenaarschap in het dagelijks leven ontwikkelen.

🍀 Jezelf ont-wikkelen tot de kern van wie jij bent.

🍀 Leren dat wat moeite kost los te laten en je te richten op wat klopt.

🍀 Inspiratie en handvatten voor het ontdekken van wat je wilt.

🍀 De moed om te handelen naar wat je wenst.

Het groepsprogramma bestaat uit 4 losse dagen,
verdeeld over een periode van ca. 9 maanden.

Gedurende 6 maanden komen we verschillende dagen samen op een prachtige, ontspannen locatie om bewuste en onbewuste patronen te herkennen en te leren hoe hiervan vrijer te raken. Deze dagen hoef jij even alleen maar aan jezelf te denken; prachtige locatie, heerlijk eten, regel ik voor je! 

We gaan oude pijnen en angsten helen door o.a. familieopstellingen, oefeningen in bewustwording en ontspanning en het loslaten van ego-drijfveren.
Je gaat jezelf ont-wikkelen tot de kern van wie jij bent!

Startdatum van de nieuwe groep is:

De investering in jezelf: ….