Bedankt voor je nieuwsgierigheid!

welkom bij Eenvoud van geluk met opvoeden

Namens je kind: dankjewel dat jij de Golden Rule downloadt. Het gedrag van jouw kind verandert al met deze kleine aanpassing.

Je ontvangt de Golden Rule binnen enkele minuten in je mailbox.

Als de Golden Rule je aanspreekt en enthousiast maakt over een andere manier van gedrag veranderen, dan heet ik je meteen ook welkom bij Eenvoud van Geluk met Opvoeden! Want dat is een manier van opvoeden om de
essentie van je kind te koesteren en te begrijpen dat elk (lastig) gedrag een reden heeft. En het gaat om opvoeden vanuit wie jij bent als mens.

Hoe ik dat zie? Jij bent niet streng, boos of straffend geboren. Dus opvoeden waarbij jij je goed voelt, vrolijk voelt, je humor gebruikt, je liefde en je begrip: dat is leuk, en effectief!

Als jouw kind zich op een manier gedraagt waar jij last van hebt of je zorgen over maakt? Weet dan: kindgedrag draagt altijd een belangrijke boodschap in zich. In de Golden Rule zet je een eerste stap in het veranderen van gedrag.

Wil je direct doorpakken?

De Golden Rule is een eerste stap in opvoeden vanuit positieve verbinding met je kind.

Soms is er meer nodig. Dan helpt de Golden Rule wel, maar is het toch interessant om verder te kijken. Want: waarom doet je kind zo?

Er is geen kind op aarde zo maar lastig, moeilijk of vervelend. Geen kind dat voor z’n lol verlegen, stil, boos, onaardig of ingewikkeld is. Geen kind dat van
nature niet eet, nagelbijt, pest of bang is.

Kinderen hebben helaas nog niet de woorden om uit te drukken wát er speelt. Maar als er wat speelt, dan zullen ze met hun gedrag duidelijk maken dat er iets nodig is.

Het lastige gedrag begint klein en onschuldig en wordt steeds ‘lastiger’, totdat iemand doorheeft wát er speelt.

Naast deze Golden Rule staat er dan ook een hele inspirerende masterclass klaar voor je waarin we dieper in de gedragingen van kinderen duiken en wat zij proberen te zeggen met hun gedrag.

Wanneer de onderliggende angst, pijn of behoefte dan wordt aangepakt, verdwijnt het ongewenste gedrag als sneeuw voor de zon. Je hoeft alleen maar te begrijpen wát jouw kind probeert te zeggen. Ik leer je graag achter het gedrag van je kind kijken tijdens de masterclass ‘Begrijpen wat je kind bedoelt.’

Om je aan te moedigen écht stappen te zetten en het gedrag van je kind te leren lezen, wil ik je de masterclass met een grote korting aanbieden.
Gebruik de kortingscode ‘kindgeluk‘ bij het afrekenen en betaal €27,- in plaats
van €49,-.