Eenvoud van Geluk Podcast

Welkom bij de Eenvoud van Geluk Podcast. Een 2 wekelijkse podcast waarin ik je meeneem in mijn bevindingen en in mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar geluk.

Eenvoud van Geluk gaat erom te leven naar de essentie van wie jij bent en daar nooit concessies aan doen. Hoe je dat kunt leven en kunt blijven ontwikkelen, ontdek je hier.

Listen on Apple Podcasts

Ik ben Barbara Steenvoorden.

Ik ben bevlogen door de waarheid en te leven zo echt als ik maar kan. Zowel persoonlijk als in mijn werk als therapeut, coach en organisatieadviseur ben ik onuitputtelijk op zoek naar de kern van wie wij zijn en naar ons geluk op alle vlakken van het leven.

De Eenvoud van Geluk Podcast is een podcast die daar helemaal over gaat. Een podcast waarvan de titel alleen al misschien vragen of verzet oplevert, want zo eenvoudig lijkt geluk vaak helemaal niet. Helemaal eens, en toch ook helemaal niet. Want natuurlijk ben ik me zeer bewust dat het leven soms heel pijnlijke en moeilijke periodes kent. Het is niet een en al feest.

Ik heb jaren onderzoek gedaan naar geluk voor mezelf en voor anderen en ik ontdekte een heilige eenvoud. De lichtheid van het bestaan zit in het doen op jóuw manier, naar wie jij bent. De uitdaging is: wie ben jij? Wie ben jij echt? En hoe leef je dat ten volle?

Ik wil uitnodigen, inspireren en helpen om op alle vlakken van het leven jezelf te zijn en waar je dat niet bent, dit alsnog te creëren. Daarmee zullen wij als volwassenen een bedding vormen voor de generaties na ons, die nu al in alles laten zien dat zij helemaal zichzelf willen kunnen zijn. Een prachtige uitnodiging wat mij betreft!

In deze 2 wekelijkse podcast neem ik mee in mijn bevindingen en in mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar geluk. Eenvoud van Geluk gaat erom te leven naar de essentie van wie jij bent en daar nooit concessies aan doen. Geluk ervaren op alle vlakken van je leven en in alle omstandigheden, ook de moeilijkere? Dat kan. 

Ik neem je mee!

Listen on Apple Podcasts