Organisatie & Team Coaching

Ik help mensen en bedrijven om vooral zichzelf te zijn. Daarin ligt het onveranderlijke, de kern die krachtig is van zichzelf. Daarnaar terug, daarop vertrouwen. Dat brengt succes en werkgeluk.

Ik breng transformerende energie. In je organisatie, je conflict, je team, jouw leiderschap. Daar waar het nodig is, breng ik bewustwording, inzicht en beweging.

 

Niet veranderen om het veranderen zelf. Dat is doorgaans tijdverspilling.

Transformatie naar de essentie is vooral loslaten wat de kracht uit jou, je team of organisatie haalt.

Dus loslaten wat niet (meer) dient. Behouden wat vanaf het allereerste begin al krachtig en kloppend was.

“Barbara, als jij er bent, gebeurt er altijd wat!”

Elke opdracht is anders. Als je een vooropgesteld plan of draaiboek hebt, ben ik niet de juiste persoon voor je. Wel als je een duidelijke wens hebt en wil dat er iets wezenlijks gebeurt.

Ik begin met de kernvraag: wat wil je? En wat staat dat in de weg?

Dan ga ik met jou en je team aan de slag.

Op onderwerpen als teamdynamiek, communicatie, (persoonlijk) leiderschap, leidinggeven, samenwerken, oplossen van conflicten, benutten van talent en geluk in het werk.

Soms weten we van tevoren niet wat uiteindelijk het onderwerp is dat het belangrijkste bleek.

Het ontstaat. Ter plekke. In de dynamiek. Werkend met wat er in het moment is.

Deel eens wat er speelt, dan deel ik wat ik voor je kan doen.

De enige zinvolle verandering is die richting het onveranderlijke

Kennismaken

Een eerste kennismaking doe ik het allerliefst met een live ontmoeting. Dit is mensenwerk tenslotte, daarom laat ik je graag ervaren hoe ik als mens ben en werk. Het is voor mij geen probleem om daarvoor jouw/jullie kant op te komen.

Ik werk niet online met teams en organisaties. Om dezelfde reden. Sommige dingen moet je niet online willen, is mijn advies.

Je merkt het, we zijn al begonnen. wink

Ik ontmoet je graag!

Transformatie naar de essentie

Ervaringen van klanten

FAQ

Bij wat voor onderwerpen kunnen we jou inschakelen?

Verdiepen van de teamdynamiek, werkgeluk, vergroten van de teameffectiviteit, energieke teams, persoonlijk leiderschap, bewust werkgeverschap/bewust werknemerschap, leidinggeven, vertrouwen binnen organisaties en samenwerken.

Wat is jouw tarief voor team- of organisatie-opdrachten?

Team- en organisatieopdrachten zijn wat mij betreft altijd maatwerk. Er is geen organisatie hetzelfde, de hulpvraag al helemaal niet. Globaal kun je rekening houden met een dagtarief van € 2500,= (excl. BTW).

Heb je tijd?

Voor leuke opdrachten heb ik altijd tijd. 😉 Ik ben vrij flexibel en zal altijd meedenken in jullie agenda. Bel of mail me en ik kijk wat ik kan doen. Maar ja, hoe eerder je weet dat je iets wil en hoe flexibeler jullie agenda, des te groter de kans dat we iets moois gaan neerzetten.

We hebben twee heidagen waarin we 1 dagdeel willen gebruiken om elkaar beter te leren kennen/ beter samen te werken. Lukt dat?

Ik ben even eerlijk: dit zijn doorgaans niet de leukste teamsessies. Zeker niet de meest effectieve. Wil je echt werken aan teamdynamiek, verdieping, effectiviteit en samenwerken? Maak daar dan tijd voor. Je kunt 1,5 dag praten over targets en uiteindelijk niets bereiken omdat er geen saamhorigheid en commitment is.

Maar ja tuurlijk, net als dat je in een liefdesrelatie soms genoeg kan hebben aan 1 goed gesprek van een uur, kan dat ook met een team. Het hangt helemaal af van wat er op dat moment speelt of je aan een dagdeel voldoende hebt.

Ik kies ervoor om vooraf je behoefte goed te beluisteren en eerlijk advies te geven over wat we in zo’n halve dag kunnen bereiken. Soms kies ik ervoor om de opdracht niet aan te nemen. Voor mij staat de kwaliteit van wat ik kan betekenen ver boven de wens een opdracht te krijgen.