Over Barbara

Waar ik naar streef in mijn werk voor jou, dat is ook waar ik persoonlijk voor sta: natuurlijke groei en authenticiteit in alles wat ik doe.

Mijn “drive for life uit zich in het brengen van beweging en energie, onbelemmerd door kaders en structuren.

Ik geloof namelijk niet in vaste procedures en protocollen. Dat belemmert het vrij leven naar de essentie. Elk mens, elke organisatie, elke vraag is anders. Ook dat vraagt de vrijheid om onbelemmerd te onderzoeken.

Ik volg waar ik inspiratie en energie van krijg. Dat doe ik met authenticiteit, humor en aandacht. Ik weet heel duidelijk wanneer iets echt klopt voor mij (en wanneer niet). Ik vertrouw daarop, ik benut dat intuïtieve kompas voor mezelf en voor iedereen met wie ik werk. Sterker nog: ik leer anderen hun eigen kompas te vinden en te benutten.

 

Dus ja…

Leven vanuit mijn essentie en daar nooit concessies aan doen. Daar geloof ik in. De rust, schoonheid en energie die dat met zich meebrengt is bevrijdend en dankbaar.

Wat ik daarin geleerd en ontdekt heb, geef ik graag door. Mij ondertussen realiserend dat ook ik nog een leven lang zal leren op dit pad. We zijn nooit helemaal klaar. En dat is nou juist zo boeiend!

De kracht van zachtheid

Ooit lang geleden leek het een wonder om balans te vinden in alle facetten van mijn leven: moeder zijn, werk wat mij uitdaagt en boeit, wonen op een prachtige plek, de ultieme liefde ervaren, plezier én diepe verbinding in vriendschappen. Het leek een wonder om werk te doen wat ik in al haar aspecten heerlijk vind. Het leek een wonder iedere dag te mogen werken en even met de meest bijzondere, (eigen)wijze mensen.

Allemaal wonderen, zo leek het. De waarheid wist ik eigenlijk wel:

Wonderen bestaan als je ervoor kiest.

Zal ik je helpen te kiezen voor wonderen?

Ik geloof namelijk niet in vaste procedures en protocollen. Dat belemmert het vrij leven naar de essentie. Elk mens, elke organisatie, elke vraag is anders. Ook dat vraagt de vrijheid om onbelemmerd te onderzoeken.

Ik richt me op transformatie bij organisaties, onderwijs, vakgenoten en individuele vragen.
Merk je nieuwsgierigheid, een verlangen naar verandering of is er nu heel concreet iets nodig?
Ik ontmoet je graag!